We vliegen naar de ruimte!

We vliegen naar de ruimte!

Tijdens dit thema kwamen we heel wat nieuwe dingen te weten over het heelal! Dat er 8 planeten zijn, dat de aarde draait rond haar as en rond de zon en hoe zo dag en nacht gevormd wordt, … We kwamen meer te weten over het leven en werken op het internationale ruimtestation ISS. Verder leerden we ook: bewegingsrichtingen herkennen, verschillende soorten lijnen imiteren, onderzochten de werking van een verrekijker, speelden met schaduwen, leerden verschillende soorten muzikale ritmes herkennen, dansten als een robot en een astronaut, oefenden in het maken van zinnen, kwamen meer te weten over zwaartekracht a.h.v proefjes, aftellen voor de lancering van 10 naar 0, … En we maakten een cadeautje voor Moederdag. 🙂

Het was een TOPthema!

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager