Zoektocht naar de kleren van de Sint.

Op een ochtend kregen we een belangrijke brief van Sinterklaas. Hij vertelde dat hij binnenkort in de Spil aanwezig zal zijn op het podium, maar dat hij zijn kleren niet meer vindt. Dat is natuurlijk een groot probleem. De Konijntjes en de Bijtjesklas bundelden hun krachten om in school op zoek te gaan naar de verloren kleren en attributen van Sinterklaas. Zes Spiekpietjes hadden zich verstopt in onze school. Via een plattegrond konden we zien waar ze zich precies verstopt hadden. We volgden het plan en gingen op zoek. En raad es….. we vonden ze allemaal! Elk Spiekpietje had een belangrijk kledingstuk of attribuut van Sinterklaas bij zich. Wij zorgden ervoor dat Sinterklaas helemaal op en top gekleed is op het podium! 🙂

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager