Themavrije week.

Tijdens de godsdienstmomenten hadden we het over onze Nieuwjaarstraditie en hoe Nieuwjaar gevierd wordt in andere landen.

De ‘flipflaps’ van juf werden aangebracht voor de motorieklade. Dat is een ‘happertje’ waarmee je eerst een bepaald aantal moet heen en weer happen, bv. 6x. Daarna kan je een bepaald kleur kiezen en beeldt de uitvoerder iets uit in mime, d.w.z uitbeelden zonder iets te zeggen. Zo’n ‘flipflap’ wilden we ook heel graag maken! We volgden stap per stap een filmpje over hoe je een ‘happertje’ moet vouwen. We moesten héél nauwkeurig werken, maar we deden het super!

We maakten een schrijfmonstertje, de Loco Mini werd aangebracht, we kregen zoals elke week een contractwerk van juf, we speelden een reuze ganzenbordspel, … Er werd ook een nieuw doel aangebracht aan onze groeimuur: ik ga uitdagingen niet uit de weg, maar blijf proberen tot het lukt! 🙂 De praatronde werd eens anders georganiseerd, namelijk in duo stoelen. Na een minuutje mochten we op een andere stoel gaan zitten bij een ander vriendje.

Elke dag vertelde juf een verhaal en als afsluit van de themavrije week deden we yoga waarin we per twee moesten samenwerken. Hierbij leerden we ons lichaam opspannen en ontspannen. Het was een heel fijne week!

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager