Verrassingsactiviteit pensioen meester Geert

Na een carrière van 37 jaar op onze school ging meester Geert op 1 november 2021 met pensioen. In 1984 begon hij deeltijds als jonge leerkracht in het zesde leerjaar en het jaar nadien volgde hij de legendarische meester Karel Lievens – grootvader van ondergetekende trouwens – op in het vierde leerjaar. Hij is 36 jaar lang blijven lesgeven in hetzelfde leerjaar én in hetzelfde leslokaal. Een unicum!

Ter gelegenheid van zijn pensioen trakteerde meester Geert de leerlingen van 4A, 4B en 5A met een verrassingsoptreden van zijn goede vriend Jef Vansteeland (die ook onderwijzer in Emelgem is geweest). Naast het genieten van de accordeonmuziek en het meezingen van herkenbare deuntjes, werden ook enkele leuke spelletjes gespeeld.

En meester Geert? Die zag dat het goed was!

We wensen hem een heel fijne pensioentijd toe!

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager