thema boerderij

De voorbije weken werken we rond de boerderij. We gingen op bezoek bij de koeien in de buurt en gingen we op avontuur in de tuin, op zoek naar aarde. Daarbij kwamen we heel wat spinnenwebben tegen. In de klas hebben we met heel wat technieken geĆ«xperimenteerd: knippen, kleuren mengen met de handen, lijmen, … Zelf echte modder maken. Onze handen werden lekker vies. In de rode klas mochten we mee naar Tik Tak kijken.
We gingen ook op bezoek bij Johan en zijn boomgaard. In het album van de boomgaard kan je meer foto’s vinden. Als afsluit gingen we op schoolreis naar de kinderboerderij Den Ast in Lichtervelde. En zo zijn we klaar voor een nieuw thema: “Fruit is gezond”. We konden al eventjes proeven van een appeltje uit de boomgaard.

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager