Natuurklassen – dag 2 🦙

Tijdens onze natuurklassen beleefden we een dag vol avontuur en ontdekkingen. De ochtend begon met een opwindende zoektocht door het bos, waar we de geheimen van de natuur ontdekten terwijl we tussen de bomen en struiken navigeerden. De frisse lucht en het gezang van de vogels maakten de ervaring des te betoverender.

In de namiddag brachten we een bezoek aan een alpacaboerderij, waar we oog in oog kwamen te staan met deze zachtaardige en nieuwsgierige dieren. We leerden over hun levenswijze en mochten zelfs enkele van hen aaien. Het was een bijzondere ervaring die ons nog lang zal bijblijven.

Na deze boeiende ontmoeting begaven we ons weer naar het bos voor een avontuurlijke wandeling. Over steile paden en langs kronkelende beekjes verkenden we de verborgen plekjes van het bos. Het weer was ons gunstig gezind, met geen regen in zicht en enkel stralende zonneschijn die door de bladeren filterde.

Onze hongerige magen werden gevuld met heerlijke spaghetti en hotdogs, waarna we vol energie klaar waren voor het avondprogramma. We namen deel aan een energiekamp, waar we onze grenzen verlegden en teamwork toonden in verschillende uitdagende activiteiten. Vervolgens ontspanden we met een film, genietend van wat welverdiende rust na een dag vol avontuur.

De dag werd afgesloten met een verfrissende douche, waarna we moe maar voldaan ons bed opzochten. Met nieuwe herinneringen en vriendschappen rijker kijken we uit naar wat de volgende dag van onze natuurklassen ons zal brengen.

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager