Met de trein naar Oostende 🚃

Vandaag gingen we op schoolreis naar Oostende. We vertrokken in Lichtervelde met de trein, in Brugge moesten we overstappen en hadden we tijd om ons tussendoortje op te eten. Eenmaal in Oostende aangekomen, startten we met onze grote wandeling door Oostende. We passeerden ‘De Vistrap’ waar de leerlingen eens konden kijken (en ruiken) naar de verse vissen. Daarna stapten we door naar ‘Dikke Mathilde’ en ‘Het Bloemenuurwerk’ in het Leopoldspark.

In de middag aten we onze lekkere lunch op met een verfrissend drankje. We wandelden daarna richting het mooie en zonnige strand van Oostende. Aangekomen op het strand genoten we van de warme zon en speelde we in het zand. We waagden ons ook eens aan het koude zeewater en smulden van een lekker ijsje.

Het was een spetterende schoolreis met goed weer en veel zand in onze kleren! ☀️😄

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager