Koffiestop

De Koffiestop was dit jaar helemaal anders dan andere jaren. De organisatie lag niet in handen van de werkgroep pastoraal, maar bij de enthousiaste leerlingen van het vijfde leerjaar! En het bleef niet bij het schenken van koffie of chocomelk alleen… Er werd in de eetzaal allerlei gebak aangeboden en buiten, onder het afdak, werd speelgoed, brooddozen, kledij en ander klein materiaal verkocht.

Het weer viel niet mee, maar er was een grote opkomst en het werd heel gezellig in de eetzaal van de Schoolstraat!

Binnenkort wordt nog de opbrengst meegedeeld. Deze schenken we integraal aan de (oud-) Beverense Hanne Dejonckheere voor haar project “Vivir en Amor” in Guatemala, dat dit jaar een partnerland van Broederlijk Delen is.

Hanne kon zelf niet aanwezig zijn, maar werd vertegenwoordigd door mama Kristien en de (klein)kinderen Salva & Siri.

Bedankt aan de vele helpende handen!

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager