Kleuterglibberen op de ijspiste.

Wat een avontuur, we kwamen in een levensgrote diepvries terecht! Brrrrr! Gelukkig waren we héél goed en warm ingepakt. Eerst zagen we de ijshockey aan het werk en daarna mochten wij het ijs verkennen. Eerst zonder slee, daarna met de slee. We hadden de piste helemaal voor ons alleen. Plots kwam de eigenaar de helft van de piste ‘dweilen’ met een heel speciale ijsdweilmachine. We waagden ons heel voorzichtig eens op het gladde stuk ijs.  Toch met enkele vallende vriendjes als resultaat. Snel maar terug naar ons eigen stukje om te glibberen, want daar kwamen de kunstschaatsers aan. We genoten nog even van hun kunsten terwijl we lekker warm ons fruit konden opeten.

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager