Dikketruiendag is nodig!

Mossemie kwam vandaag op bezoek. Zij leert ons goed zorg te dragen voor het water, de natuur en de elektriciteit.

Plots begonnen de lichtjes van Mossemie te flikkeren, ze voelde zich zwak worden. Uiteindelijk gingen haar lichtjes uit en viel ze neer op de grond. Al haar energie was weg… Dat kwam omdat er in de school veel te veel energie verbruikt werd! We probeerden Mossemie stilletjes aan weer terug energie te geven door op zoek te gaan naar dingen die onnodig te veel energie verbruiken. Hebben we alle lichten nodig overdag, moet de verwarming zo hoog staan, is het niet beter om de deur dicht te houden?

We leerden dat het belangrijk is om geen energie te verspillen! Zo dragen ook wij ons steentje bij tegen de klimaatopwarming (en de energiefactuur).

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager