Krullenbollen in de klas.

Tijdens het thema Sinterklaas ‘krullenbolden’ de oudste kleuters de zigzagdaken. Om het patroon te verkennen mochten we elke dag over het zigzagdak stappen op een andere manier: op de toppen van de tenen, zijwaarts, achterwaarts, telkens op het hoekje even op 1 been staan,… Daarna gingen we buiten aan de slag met de plooimeter, niet zo eenvoudig hoor! Terug in de klas tekenden we het zigzagdak op papier m.b.v de Krullenbol muziek. De daken werden verder afgewerkt via een luisteropdracht bv. teken op het rechtse dag een schoorsteen,…

De jongste kleuters ‘krullenbolden’ een stoomboot. We leerden hierbij de woordjes ‘dek en mast’. We knutselden een Sint of Piet voor op de boot en maakten een vlaggenlijn in een kleurenpatroon.  Ook ‘krullenbolden’ we het gezicht van Sint a.h.v een driehoek. We mochten de Sint een baard geven door krulletjes te maken met reepjes papier.

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager