Diploma uitreiking 3e kleuter.

De 3e kleuters knutselden zelf een afstudeerhoedje. Ze schreven eerst hun naam en stempelden deze daarna. Wat een precisiewerkje. 😉 Ze rolden verf op een spiegel uit om daarna met een wattenstaafje schrijfpatronen te tekenen in de verf. Daar werd een afdruk van gemaakt en dit werd dan gebruikt als bovenkant van het hoedje. Ze waren allemaal heel trots op hun afstudeerhoedje. En terecht! 🙂

Met hun hoed op stapten ze doorheen de hele school. Elke klas vormde een erehaag. Onder luid applaus namen ze afscheid van hun kleutertijd. Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Nadien kregen ze in klas hun diploma overhandigd door mevrouw de directeur. Alleen maar glunderende gezichtjes en fonkelende oogjes! Mooi om te zien.

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager