Derde kleuter Schaapjes en Bijtjes samen in 1 klas.

Op 2 voormiddagen in de week mochten alle 3e kleuters van de Bijtjesklas en Schaapjesklas verenigd worden in 1 klas. Op deze momenten werd extra ingezet op voorbereiding naar het 1e leerjaar. Zowel in klassikale activiteiten als in de deelgroepen. Ruimtelijke oriëntatie, getalbeelden op 2 dobbelstenen samentellen, schrijfpatronen oefenen, stappenplannen aflezen, letterherkenning, taalspelletjes zoals rijmen en woorden zoeken met een bepaalde beginletter,… Er werd vanalles gedaan. En juf zag dat het goed was! 😉

Ondertussen vierden we ook nog enkele vakantiejarigen: Elena, Joren en Ebe. Alvast een dikke proficiat, veel plezier op jullie verjaardag in de vakantie!

We wensen alle 3e kleuters een heel goeie start toe in het 1e leerjaar, toitoitoi! Maar eerst nog 2 maandjes genieten van een hopelijk zonnige vakantie!

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager