Integratie: nieuwjaarswensen.

Tijdens het integratiemoment van de maand januari schreven de kinderen hun nieuwjaarswens. De derde kleuters gingen hiervoor opnieuw aan de slag met hun vaste buddie uit het eerste leerjaar. Ze schreven in duo’s 1 wens op hun nieuwjaarsbrief bv. wij wensen jullie in 2021: GELUK. Bij elke letter van dat woord mocht de 3e kleuter een woord zoeken die begon met die letter, de buddie uit L1 luisterde of het goed was en schreef ook alles op. We hoorden tijdens de presentatie heel wat mooie wensen: geen ruzie meer maar vrede op de wereld, dat alle zieke mensen in het ziekenhuis terug gezond mogen worden, samenzijn, veel vrienden, liefde, dat dromen mogen uitkomen, …

De Bever Centrum

Kleuter, 1e, 2e en 3e leerjaar

4e, 5e en 6e leerjaar

De Bever Kapelhoek

Kleuter en lager